Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Hotels in Zeeland
Hotels in Zeeland

Breskens en Vlissingen

Vlissingen




Vlissingen is een uitgegroeid van klein vissersdorpje aan de Zeeuwse kust tot een florisente jachthaven en favoriete vakantiebestemming. Vlissingen telt ook heel wat hotels. De meeste hotels in Vlissingen hebben een adembenemend zicht op de Westerschelde en de drukke vaarweg naar de zee. De voorbijvarende boten behoren tot het feërieke plaatje. Een hotel in Vlissingen is dé perfecte uitvalsbasis om de rest van Zeeland te gaan verkennen per fiets of te voet. Men kan makkelijk overzetten met de veerboot naar Breskens om van daaruit verder te fietsen bijvoorbeeld naar de badstad Cadzand en het toeristisch dorpje Sluis aan de Belgische grens en misschien zelfs Knokke voor de fietsliefhebbers onder ons.

Breskens

Deze pittoreske badstad in Zeeuws Vlaanderen is zeker en vast een bezoekje waard. Er zijn maar 2 hotels in Breskens en zonder twijfel is het hotel de Milliano het beste hotel in Breskens. Prachtige kamers bovenop de duinen waardoor men kan genieten van een een prachtig zicht op de zee en de monding van de westerschelde.


Hotels in Zeeland zijn ook heel wat goedkoper dan bijvoorbeeld hotels in Knokke hun tegenhangers in België. Dus wie aangenaam wil verblijven en toch niet teveel wil betalen om een hotel in Knokke te nemen kan best verblijven in een hotel in Zeeland.

02:15 - 16/12/2008 - post comment

Last Page Next Page
Description
Zoek de beste hotels in Zeeland en geniet van een heerlijk weekendje weg.

Home
User Profile
Archives

Recent Entries
- Hotels in Zeeland
- Breskens en Vlissingen
- Zeelandattracties
- De beste hotels in Zeeland